Notícies

Seminari de Solid Edge v16 i Preactor v9.2

El dia 10 de Novembre Infosystems va impartir un seminari de presentació de les novetats de Solid Edge V16 i va presentar el programa de sheduling Preactor V9.2. Mitjanšant alguns exemples els assistents van poder conèixer les millores i novetats de la darrera versió de Solid Edge i descobrir guanys en productivitat mitjançant Preactor.

 

Millora de la productivitat en la fabricació

Infosystems, SA, empresa especialitzada en millorar la productivitat de les petites i mitjanes empreses, a començaments de desembre de 2003 va realitzar unes Jornades Tècniques per tal d'informar de les eines disponibles per assolir tres objectius:

  • Augmentar l’eficiència de l’oficina tècnica
  • Controlar la fabricació, conèixer el cost de producció i les incidències
  • Informar-los dels ajuts i subvencions que té previstos l'administració
Curs de Millores de productivitat en Solid Edge

 

Curs de reciclatge pensat per a usuaris de Solid Edge. Mitjanšant alguns exemples els alumnes aprofundiran en les millores i novetats de les darreres versions de Solid Edge que aporten guanys en productivitat.

Maquitec 2002

Infosystems va estar a Maquitec 2002 presentant els seus productes. Especialment la seva aplicació estrella Prodsys i també el seu programa Cadsys.

La Fira es va celebrar els dies 10 al 14 de Setembre als palaus de Montjuïc 2 de L'Hospitalet de Llobregat.Pla director per a la societat del coneixement

Infosystems va participar com a assessor extern del Pla Director per a la Societat del Coneixement sobre el desplegament de les infraestructures de telecomunicacions. Es pot consultar el text aquí.