La simplicitat com a forma d'entendre la tecnologia

Xarxes d'ordinadors

Disposem de la tecnologia necessària per desenvolupar l'informàtica corporativa i interconnectar els seus ordinadors en una xarxa, ja sigui dins de l'empresa o lligant diferents sucursals arreu del món.

Tota l'empresa té uns objectius comuns. La millor solució serà la creació d'una xarxa per unir els equips informàtics. Mitjançant grups de treball o mitjançant la creació de dominis, els usuaris de la xarxa tindran accés als recursos de xarxa (fitxers, impressores, programes...) als quals se'ls doni permís. Això permet unificar còpies de seguretat i simplificar la gestió documental interna de l'empresa.

 

No aparti la seva empresa dels beneficis del correu electrònic, el ventall comercial que proporciona, a cost reduït, la publicitat per web o el servei als seus clients mitjançant les eines telemàtiques. Comerç electrònic.

 


Tots els avantatges de Internet però sense sortir de l'àmbit de la seva empresa. Aplicacions més senzilles, distribució de documentació interna, teleconferències fent servir la xarxa pròpia.

 
Si vol solucions a nivell de xarxes d'ordinadors, contacti amb Infosystems